• User
Dostopnost

VELIKOST PISAVE

Ab

Slog pisave

Velike Krepko

Barva Tema

  • Privzeta tema
  • Črno-bela
  • Rumeno-modra
  • Črno-bež
  • Zeleno-črna

Ponastavi Zapri
Blog

Geoprostorski digitalni dvojčki

Piše

dr. Anka LISEC

30.11.2023

Vabimo vas, da si ogledate navdihujoč webinar, v katerem vam dr. Anka Lisec predstavi vznemirljiv svet Geoprostorskih digitalnih dvojčkov. Ta inovativna tehnologija odpira vrata k ustvarjanju virtualnih modelov fizičnih prostorov, povezanih s senzorji in podatki iz resničnega sveta.

Ste že slišali za digitalne prostorske dvojčke?

To niso le računalniške igre, temveč orodje, ki nam omogoča, da vidimo in spreminjamo resnične prostore. Z njimi lahko učinkovito načrtujemo, upravljamo in optimiziramo različne sisteme, kot so pametna mesta, prometne mreže, proizvodne zmogljivosti in stavbni kompleksi. Na webinarju boste izvedeli, kako digitalni prostorski dvojčki izkoriščajo geoprostorske podatke za ustvarjanje natančnih in ažurnih predstavitev prostora.

Zakaj so digitalni prostorski dvojčki tako kul?

Pridružite se nam, da odkrijete, kako te tehnologije izboljšujejo analizo, simulacijo in napovedovanje s pomočjo naprednih tehnologij, kot so umetna inteligenca, strojno učenje in internet stvari. Dr. Anka Lisec, naša ugledna strokovnjakinja na tem področju, bo delila svoje znanje o tem, kako digitalni prostorski dvojčki postajajo pametnejši in bolj odzivni na spremembe v okolju. Dotaknila se bo tudi standardizacije na področju 3D geoprostorskega modeliranja in pokazala nekaj mednarodnih primerov dobre prakse na tem področju.

Dokumenti